full screen background image
Search
  1. ACASĂ
  2. /
  3. Semnare contract pentru remedierea degradărilor pe DN 11, Măgura, județul...

Semnare contract pentru remedierea degradărilor pe DN 11, Măgura, județul Bacău

Pe 17 august 2021, DRDP Iași și a semnat contractul având ca obiect „Proiect pentru autorizarea executării lucrărilor, proiect tehnic de execuție, asistență tehnică și execuția lucrărilor pentru punerea în siguranță a obiectivului de pe DN 11, km 168+158-168+295 stânga și podeț pe DN 11, km 168+230”, având o valoare de 3,639 milioane lei fără TVA, cu o durată de execuție de 6 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor.

Reamintim, la sfârșitul lunii iunie a.c., pe DN 11, km 168+230, în zona Măgura, județul Bacău, pe fondul ploilor abundente, a avut loc o surpare la nivelul corpului drumului, însoțită de prăbușirea unor elemente de podeț. În vederea eliminării oricărui risc pentru participanții la trafic, zona a fost semnalizată în regim de urgență de către lucrătorii Secției Drumuri Naționale Bacău, actualmente circulația rutieră desfășurându-se pe un sens, semaforizat.

Constructorul, S.C HOLTEX GRUP INVEST S.R.L. și-a exprimat angajamentul finalizării lucrărilor în cel mai scurt timp posibil, astfel încât respectivul sector de drum să poată fi readus la starea inițială, în condiții optime de siguranță pentru participanții la trafic. În acest sens, DRDP Iași lansează un apel la înțelegere din partea conducătorilor auto, cu recomandarea de a circula cu atenție și cu respectarea semnalizării instituite în zona afectată.Înapoi