full screen background image
Search
  1. ACASĂ
  2. /
  3. DRDP Iași a revenit în sediul din Str. Gh. Asachi,...

DRDP Iași a revenit în sediul din Str. Gh. Asachi, nr. 19

De la începutul lunii martie, DRDP Iași a revenit la sediul în care a funcționat timp de mai bine de jumătate de secol, din Str. Gh. Asachi nr. 19, din zona Copou, municipiul Iași.

Mutarea vine după o perioadă de aproximativ doi ani în care instituția a funcționat cu chirie în sediul din Șos. Națională nr. 23, în baza unui contract încheiat în anul 2018.

Decizia mutării are la bază recomandările Curții de Conturi și ale Consiliului de Administrație al C.N.A.I.R. S.A. privind valorificarea spațiilor proprii, urmând ca în trei ani să fie demarată construirea unui sediu nou sau achiziționarea unui imobil dintre cele existente deja pe piață.

Recomandările au fost avansate ca urmare a prețului ridicat al chiriei pentru sediul din Șos. Națională nr. 23, de 15,5 euro/mp, pentru o suprafață de 2.458 mp, conform contractului inițial încheiat cu S.C. Ștefana SRL Iași.

În aceste condiții, soluția adoptată de C.A. al C.N.A.I.R. S.A. a fost rezilierea contractului cu SC Ștefana SRL și mutarea în sediul din Str. Gh. Asachi nr. 19.Înapoi