full screen background image
Search
  1. ACASĂ
  2. /
  3. Noi despăgubiri pentru exproprierile de pe traseul Variantei Ocolitoare...

Noi despăgubiri pentru exproprierile de pe traseul Variantei Ocolitoare Bacău

În legătură cu obiectivul de investiții „Varianta de Ocolire Bacău”, în baza HG 539/2022 și a HG 620/2013, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași informează persoanele interesate că, începând cu data de 15 iunie 2022, își reiau activitatea comisiile de verificare a dreptului de proprietate de pe raza UAT Letea Veche, Nicolae Bălcescu, Săucești, Hemeiuș, Luizi Călugăra și Sărăta, din județul Bacău.

Pentru UAT Nicolae Bălcescu vor fi soluționate 61 dosare, UAT Letea Veche 130 dosare, Săucești – 49 dosare, Hemeiuș  – 3 dosare, Luizi Călugăra  – 153 dosare, Sărata  – 1 dosar.

Tabelele cu imobilele – terenuri cu sau fără construcții – expropriate, numele proprietarilor și ofertele de despăgubire, stabilite de evaluatori autorizați, vor fi afișate la sediile primăriilor comunale, cu cel puțin zece zile înainte de data începerii activității comisiilor.

Persoanele expropriate vor fi convocate la lucrările acestor comisii, în baza datelor de contact comunicate de către primăriile UAT-urilor menționate.

Pentru operativitate în eliberarea despăgubirilor cuvenite, persoanele expropriate se pot adresa direct Serviciului Exproprieri din cadrul DRDP Iași, fie telefonic, fie la adresa de e-mail exproprieri@drdpiasi.ro.

Descărcare fișiere

Fișier Dimensiune fișier Descărcări
jpg VO Bacau 264 KB 95


Înapoi