full screen background image
Search
  1. ACASĂ
  2. /
  3. Comunicat de presă DRDP Iași – 05 Aprilie 2018: ...

Comunicat de presă DRDP Iași – 05 Aprilie 2018: Drumarii Moldovei vă doresc un Paște liniștit!

COMUNICAT DE PRESĂ

5 aprilie 2018

 Drumarii Moldovei vă doresc un Paște liniștit!

Pentru asigurarea unor bune condiții de circulație pe drumurile naționale, drumarii din regiunea Moldovei vor fi la datorie și în perioada Sărbătorilor Pascale, fiind mobilizați în regim de permanență.

La nivelul DRDP Iași, toate cele nouă secții de drumuri naționale din aria de competență vor avea organizate echipaje de serviciu pe fiecare sector de drum, pentru efectuarea de revizii zilnice și intervenții punctuale de reparații în regim de urgență, acolo unde va fi cazul. O atenție deosebită va fi acordată traseelor turistice, pentru asigurarea unor condiții optime de călătorie și de pelerinaj spre lăcașurile de cult.

Deși pentru perioada Sărbătorilor nu se anunță fenomene meteo deosebite, DRDP recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență, cu adaptarea vitezei la condițiilor de trafic și informarea prealabilă cu privire starea vremii și a condițiilor de drum, pentru evitarea oricăror ambuteiaje sau evenimente nedorite.

DRDP Iași stă la dispoziția tuturor participanților la trafic prin Dispeceratul său – tel. 0232/213168, pentru orice probleme legate de starea carosabilului. Informații actualizate despre starea vremii și a carosabilului pot fi obținute și de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum și de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale.



Înapoi