full screen background image
Search
  1. ACASĂ
  2. /
  3. Comunicat de presă DRDP Iași – 05 iulie 2018: Noi...

Comunicat de presă DRDP Iași – 05 iulie 2018: Noi restricții de circulație pe DN 28, Iași-Tomești

COMUNICAT DE PRESĂ

05 iulie 2018

Noi restricții de circulație pe DN 28, Iași-Tomești

În după amiaza zilei de 5 iulie 2018, s-a reactivat cedarea părții carosabile pe DN 28, km 79 +800, pe sensul de mers dinspre Iași spre Tomești. În aceste condiții, DRDP Iași a luat măsura restricționării circulației în zonă, cu limitarea vitezei la 30 km/h și semnalizarea aferentă drumului cu denivelări.

Reamintim că surparea în carosabil a fost sesizată pentru prima oară în urmă cu două săptămâni, pe 22 iunie, pe fondul ploilor abundente și al prăbușirii unor elemente de zidărie aparținând unor hrube dezafectate, descoperite în subteran. Zona afectată a fost decapată, adusă la nivel și compactată, după care a fost ținută sub observație. Urmează ca pe parcursul zilei de vineri, 6 iulie, să se intervină cu noi lucrări de decapare în vederea aducerii carosabilului la parametri optimi de circulație, iar în funcție de situația identificată în teren vom comunica eventuale noi măsuri sau restricții în trafic.

Cu această ocazie, DRDP Iași lansează un nou apel la înțelegere din partea conducătorilor auto, cu adaptarea vitezei la condițiile de drum și respectarea semnalizării instituite în zonă, până la readucerea părții carosabile  la parametri optimi unei circulații în deplină siguranță.

Imagini, pe https://www.facebook.com/DRDPIS

DRDP Iași



Înapoi