full screen background image
Search
  1. ACASĂ
  2. /
  3. Comunicat de presă DRDP Iași – 14 august 2018: Au...

Comunicat de presă DRDP Iași – 14 august 2018: Au început turnările de covoare asfaltice pe DN11, Sănduleni-Bacău

COMUNICAT DE PRESĂ

14 august 2018

Au început turnările de covoare asfaltice pe DN11, Sănduleni-Bacău

DRDP Iași a demarat la astăzi, 14 august, lucrări de așternere a covoarelor asfaltice pe DN11, pe sectorul Sănduleni – Bacău. Termenul de finalizare a lucrărilor a fost estimat la aproximativ șase săptămâni, timp în care circulația pe tronsonul de drum menționat se va desfășura alternativ, dirijat de operatorii din teren, cu semnalizarea de rigoare.

Din aceste motive, DRDP Iași face apel încă o dată apel la înțelegere din partea participanților la trafic, cu respectarea restricțiilor și avertizărilor impuse pe sectorul amintit. Având în vedere timpii de așteptare mari cauzați de efectuarea lucrărilor, ca rute alternative, pot fi folosite relațiile Sănduleni – Florești – Onești, respectiv Sănduleni – Florești – Bacău, pe DJ 118 și DN 2G.

DRDP Iași stă la dispoziția tuturor participanților la trafic prin Dispeceratul său – tel. 0232/213168, pentru orice probleme legate de starea carosabilului. Informații actualizate pot fi obținute și de la Dispeceratul CNAIR – telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum și de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale.

FOTO/VIDEO, pe https://www.facebook.com/DRDPIS/



Înapoi